KASTAMONU / İNEBOLU - Mecit Çetinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

"Ben Her Yerde Varım" projesi kapsamında ailerimizin evlerinin elektrik tesisati tadilatı, ev mobilyalari tadilatı ve çocuk güvenlik kilitlerinin takılmasını gerçekleştirdik. Okul yöneticilerimize, alan şeflerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

İlçemizdeki ilk ve orta okullar ile liseler TUBİTAK 4006A sergimize yoğun ilgi gösterdiler. Sergimizin açık olduğu tüm günlerde standlarımızı gezerek projeler hakkında bilgiler aldılar.

May

Okulumuz Pazarlama ve Perakende Alanı öğretmeni Şaziye Zeynep POLAT'ın proje yürütücülüğünü yaptığı Tubitak 4006a Bilim Fuarımız düzenlediğimiz törenle açıldı. Yıl boyunca öğretmen ve öğrencilerimizin birlikte çalışarak hazırladığı projeler ziyaretçilerimize sunuldu. Bu projenin yürütücüsü başta Şaziye Zeynep POLAT olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin emekleri ile hazırlanan Kut'ul Amare Zaferi ilçe programı okulumuzda gerçekleştirildi. İlçemiz Kaymakamı Sayın Ahmet Vezir BAYCAR'ın katılımlarıyla gerçekleşen törende şiirler Türkü dinletisi ve tiyatro gösterisi yer aldı. katılımları için tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

May

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz Coğrafya Öğretmeni Yılmaz Özkalaycı ile öğrencilerimiz İnebolu Orman İşletme Genel Müdürlüğü personelleri nezaretinde ilçemiz çevresinde bulunan orman arazilerinden birini ziyaret ettiler. bu gezi esnasında görevlilerden bilgiler edindiler.

May

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü İzleme Değerlendirme Daire Başkanı Muzaffer AYDIN okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle buluştu. Öğretmenler odasında bir süre öğretmenlerimizle sohbet eden Sayın AYDIN daha sonra okulumuzu gezereksınıflarınızda öğrencilerimizle görüştü. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ederiz.

May

Okulumuzu güzelleştiriyoruz. Okulumuz öğretmenleri öğrencilerle birlikte okulumuz bahçesine meyve fidanları diktiler. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Çanakkale Zaferimizin 109. yılını okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı programla kutladık. Çanakkale Zaferinin mimarı Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere tüm şehit ve gazi kahramanlarımızı saygı minnet ve şükranla anıyoruz.

May

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın." Okulumuzda gerçekleştirilen "İstiklal Marşı"mızın kabulü ve anma programında yokluklar içerisindeyken bile tek derdi vatan ve bayrak olan nice yiğitlerin şanlı zaferlerini taçlandırmak ve onurlandırmak için büyük şair Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan İstiklal Marşımızın kabulünü kutladık, Mehmet Akif ERSOY'u andık.

May

"Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir." Mustafa Kemal ATATÜRK. Okulumuz kadın öğretmenleriyle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladık.

May

Bakanlığımızca başlatılan "Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor" projesi kapsamında okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencileriyle daha önceden belirlenen bir ailemize ev ziyaretinde bulunuldu. Ziyaretimiz esnasında okulumuz öğrencileri öğretmenleri ile birlikte evde var olan eksiklikler giderilip gerekli tadilatlar yapılarak ailemize yardımcı olmaya çalıştık. projemize katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor ve bu proje ile daha çok hayata dokunmaya devam etmek istiyoruz.

May

Okulumuzun eski öğrencilerinden olan Engin SEVER'i Kariyer Günlerimiz kapsamında okulumuzda ağırladık. Öğrencilerimizle okul ve iş hayatındaki deneyimlerini paylaşan Engin SEVER'e okul müdürümüz Kazım AÇIKGÖZ tarafından plaket takdim edildi. Kendisine teşekkür eder iş hayatında başarılar dileriz.

May

Okulumuz Yeşilay Kulübü öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen Yeşilay Haftası etkinliğinde öğrencilerimize bağımlılık türleri ve bunların zararlarını anlatan videolar ve anlatımlarla sunum yapıldı. Özellikle gençlerimizi son yıllarda etkisi altına alan teknolojinin de bir bağımlılık türü olduğu bununla nasıl mücadele edilebileceği ile ilgili bilgilendirmeler de yapıldı. Etkinliğimizi hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

2024-2028 MECİT ÇETİNKAYA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ STRATEJİK PLANI